Artwork

محتوای ارائه شده توسط Gol Bezan. تمام محتوای پادکست شامل قسمت‌ها، گرافیک‌ها و توضیحات پادکست مستقیماً توسط Gol Bezan یا شریک پلتفرم پادکست آن‌ها آپلود و ارائه می‌شوند. اگر فکر می‌کنید شخصی بدون اجازه شما از اثر دارای حق نسخه‌برداری شما استفاده می‌کند، می‌توانید روندی که در اینجا شرح داده شده است را دنبال کنید.https://fa.player.fm/legal
Player FM - برنامه پادکست
با برنامه Player FM !

Preview: Iran vs. Hong Kong & Uzbekistan | U17 World Cup Performances

44:45
 
اشتراک گذاری
 

Manage episode 384012200 series 3252523
محتوای ارائه شده توسط Gol Bezan. تمام محتوای پادکست شامل قسمت‌ها، گرافیک‌ها و توضیحات پادکست مستقیماً توسط Gol Bezan یا شریک پلتفرم پادکست آن‌ها آپلود و ارائه می‌شوند. اگر فکر می‌کنید شخصی بدون اجازه شما از اثر دارای حق نسخه‌برداری شما استفاده می‌کند، می‌توانید روندی که در اینجا شرح داده شده است را دنبال کنید.https://fa.player.fm/legal
In this episode we preview Iran's first 2026 FIFA World Cup Qualifiers against Hong Kong & Uzbekistan as well as the Team Melli squad list selected by Amir Ghalenoei. We also discuss Iran U17s performances so far at the 2023 FIFA U17 World Cup. 00:00 - Intro 01:50 - Playing the same teams 02:45 - Squad list analysis 03:09 - Saman Ghoddos success 03:30 - Amir Ghalenoei's picks 04:23 - Installing leaders 05:30 - Young players called up 09:00 - Ghalenoei's approach 12:57 - Surprise call-ups? 15:30 - Return of Omid Ebrahimi & Midfielders 18:20 - Attackers called up 21:00 - Mehdi Ghayedi snubbed? 21:56 - Where is Allahyar Sayyadmanesh? 27:10 - 2023 FIFA U17 World Cup update 27:57 - Inadequacies for youth 33:00 - Look-ahead at matches 34:08 - Fan questions 43:22 - Outro Match Info: Ranking: Iran (21), Hong Kong (150), Uzbekistan (73) Iran vs. Hong Kong - 16/11/23 Times: 6 PM (Tehran), 2:30 PM (London), 3:30 PM (Berlin), 9:30 AM (New York), 6:30 AM (Los Angeles) Uzbekistan vs. Iran - 21/11/23 Times: 4:30 PM (Tehran), 1:00 PM (London), 2:00 PM (Berlin), 8:00 AM (New York), 5:00 AM (Los Angeles) Follow us on social media @GolBezan, leave a like/review & subscribe on the platform you listen on - YouTube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, SoundCloud, Amazon, Castbox. Panel: Sina Sadrzadeh & Arya Allahverdi Editor: Samson Tamijani Graphics: Mahdi Javanbakhsh Intro Music: CASPIAN by ASADI https://instagram.com/dannyasadi https://smarturl.it/CASPIAN Outro Music: K!DMO https://instagram.com/kidmo.foreal Sina - https://x.com/IranFooty Arya - https://x.com/Arya_Allahverdi Samson - https://x.com/GolBezanSamson Mahdi - https://x.com/mativsh https://x.com/GolBezan https://x.com/GolBezanFarsi https://instagram.com/GolBezan https://facebook.com/GolBezanPodcast https://tiktok.com/@golbezan https://patreon.com/GolBezan 🌐 https://golbezanpodcast.com 🔗 https://linktr.ee/GolBezan 📧 mail@golbezanpodcast.com #GolBezan #TeamMelli #WCQ
  continue reading

214 قسمت

Artwork
iconاشتراک گذاری
 
Manage episode 384012200 series 3252523
محتوای ارائه شده توسط Gol Bezan. تمام محتوای پادکست شامل قسمت‌ها، گرافیک‌ها و توضیحات پادکست مستقیماً توسط Gol Bezan یا شریک پلتفرم پادکست آن‌ها آپلود و ارائه می‌شوند. اگر فکر می‌کنید شخصی بدون اجازه شما از اثر دارای حق نسخه‌برداری شما استفاده می‌کند، می‌توانید روندی که در اینجا شرح داده شده است را دنبال کنید.https://fa.player.fm/legal
In this episode we preview Iran's first 2026 FIFA World Cup Qualifiers against Hong Kong & Uzbekistan as well as the Team Melli squad list selected by Amir Ghalenoei. We also discuss Iran U17s performances so far at the 2023 FIFA U17 World Cup. 00:00 - Intro 01:50 - Playing the same teams 02:45 - Squad list analysis 03:09 - Saman Ghoddos success 03:30 - Amir Ghalenoei's picks 04:23 - Installing leaders 05:30 - Young players called up 09:00 - Ghalenoei's approach 12:57 - Surprise call-ups? 15:30 - Return of Omid Ebrahimi & Midfielders 18:20 - Attackers called up 21:00 - Mehdi Ghayedi snubbed? 21:56 - Where is Allahyar Sayyadmanesh? 27:10 - 2023 FIFA U17 World Cup update 27:57 - Inadequacies for youth 33:00 - Look-ahead at matches 34:08 - Fan questions 43:22 - Outro Match Info: Ranking: Iran (21), Hong Kong (150), Uzbekistan (73) Iran vs. Hong Kong - 16/11/23 Times: 6 PM (Tehran), 2:30 PM (London), 3:30 PM (Berlin), 9:30 AM (New York), 6:30 AM (Los Angeles) Uzbekistan vs. Iran - 21/11/23 Times: 4:30 PM (Tehran), 1:00 PM (London), 2:00 PM (Berlin), 8:00 AM (New York), 5:00 AM (Los Angeles) Follow us on social media @GolBezan, leave a like/review & subscribe on the platform you listen on - YouTube, Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, SoundCloud, Amazon, Castbox. Panel: Sina Sadrzadeh & Arya Allahverdi Editor: Samson Tamijani Graphics: Mahdi Javanbakhsh Intro Music: CASPIAN by ASADI https://instagram.com/dannyasadi https://smarturl.it/CASPIAN Outro Music: K!DMO https://instagram.com/kidmo.foreal Sina - https://x.com/IranFooty Arya - https://x.com/Arya_Allahverdi Samson - https://x.com/GolBezanSamson Mahdi - https://x.com/mativsh https://x.com/GolBezan https://x.com/GolBezanFarsi https://instagram.com/GolBezan https://facebook.com/GolBezanPodcast https://tiktok.com/@golbezan https://patreon.com/GolBezan 🌐 https://golbezanpodcast.com 🔗 https://linktr.ee/GolBezan 📧 mail@golbezanpodcast.com #GolBezan #TeamMelli #WCQ
  continue reading

214 قسمت

All episodes

×
 
Loading …

به Player FM خوش آمدید!

Player FM در سراسر وب را برای یافتن پادکست های با کیفیت اسکن می کند تا همین الان لذت ببرید. این بهترین برنامه ی پادکست است که در اندروید، آیفون و وب کار می کند. ثبت نام کنید تا اشتراک های شما در بین دستگاه های مختلف همگام سازی شود.

 

راهنمای مرجع سریع